Nyt on löytynyt kakku, jota otin jopa toisen palasen! Pohja on höystetty kaakaojauheella, välissä appelsiinimoussea, päällinen FloraVispiä ja koristeena glitteriä, sokerihelmiä ja nompparellejä.

1240749545_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ongelmana oli, että meinasi FloraVispi loppua kesken ja nipin napin sain pursotettua päällisen reunat (jälki on myös sen näköistä). Täytteen otin suoraan Rouva Veeltä. Täyte ei ollut liian makea omaan makuuni, ja näytti se maistuvan muillekkin (samaiset kaverit taas syömässä kuin Texmex-kakkuakin)

Appelsiinimousse Rouva Veen tapaan:


1 prk   vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)
200 g   appelsiinituerejuustoa
1 rkl   tomusokeria
1:n   appelsiinin kuoriraaste, mehu ja hedelmäliha
4   liivatelehteä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi.
Sekoita hyvin toisessa astiassa tuorejuusto, sokeri ja kuoriraaste.
Yhdistä vaahdot keskenään.
Kuumenna appelsiinimehu, lisää liotetut liivatelehdet kuumaan mehuun
ja vatkaa liuos moussen joukkoon.
Lisää lopuksi hedelmäliha varovasti.