Nyt on löytynyt kakku, jota otin jopa toisen palasen! Pohja on höystetty kaakaojauheella, välissä appelsiinimoussea, päällinen FloraVispiä ja koristeena glitteriä, sokerihelmiä ja nompparellejä.
Ongelmana oli, että meinasi FloraVispi loppua kesken ja nipin napin sain pursotettua päällisen reunat (jälki on myös sen näköistä). Täytteen otin suoraan Rouva Veeltä. Täyte ei ollut liian makea omaan makuuni, ja näytti se maistuvan muillekkin (samaiset kaverit taas syömässä kuin Texmex-kakkuakin)
Appelsiinimousse Rouva Veen tapaan:
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl)
200 g appelsiinituerejuustoa
1 rkl tomusokeria
1:n appelsiinin kuoriraaste, mehu ja hedelmäliha
4 liivatelehteä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi.
Sekoita hyvin toisessa astiassa tuorejuusto, sokeri ja kuoriraaste.
Yhdistä vaahdot keskenään.
Kuumenna appelsiinimehu, lisää liotetut liivatelehdet kuumaan mehuun
ja vatkaa liuos moussen joukkoon.
Lisää lopuksi hedelmäliha varovasti.
Kommentit