Pakko se oli reenailla itekki Kittyä =) Muutenkin vähän reenailua koko kakku. Koklailin tota "palapeli"-tekniikkaa, pelkän kakun "kannen" kuorrutusta, diplomaattikreemiä, marsipaanin marmorointia ja Karibialta ostamiani vesimelonikoristerakeita ensimmäistä kertaa. Ja tietenkin kaiken tein hetken mielijohteesta ! :D

Olin tosi tyytyväinen ulkonäköön, MUTTA tietenkin jonkun on pakko mennä pieleen.. Floravispi tuppasi sitten loppumaan kesken. Reunoja yritin piilotella koristerakeilla ja muilla hätäkeinoilla. Kun olin kakun kanssa kotoa lähdössä tajusin että kisulta puuttui viikset. Nopeasti eka pötkö kaapista käteen ja nopee upotus kaakaojauheeseen (mitä me tästä opimme? musta elintarvikeväri olisi erittäin kätevä). Tietenkin tuo pötkö oli hieman kuivahtanutta mantelimassaa, siksi viikset hieman epäilyttävän näköiset.

Välissä mansikkasurvosta ja diplomaattikreemiä, pohja kaakaojauheella maustettu, kostutettu vanilijamansikkamaidolla (maitoa, pikkuisen mansikka-aromia sekä vanilijasokeria), päällä marsipaania ja reunoilla perus Flora Vispi !

Kuvat otettu pimeässä ja kiireessä. Marmorointi ei oikein erotu =(  Pikkuisen näkyy noita vesimeloonirakeita jotka on kyllä ihan vesimeloonin makuisia :) NAM. Näin loppujen lopuksi olen _kerrankin_ tyytyväinen omien kätteni tuloksiin =)