Ompas taas ollut pitkä tauko tässä postausten välissä. Täytynee ottaa itseäni niskasta kiinni. Nyt olen saanut kuvatkin suhtkoht järjestykseen koneella niin saattaa helpottaa asiaa =) Jos sitä nyt alkaisi aktiivisemmin pistelemään näitä merkintöjä, sillä kuvia on PALJON ja leivottu on !

Koulukin lohkaisee nykyisin suuren osan ajasta. Koulussa olen viihtynyt tosi hyvin, ja edelleen tuntuu siltä että tämä on se ammatti joka kiinnostaa. Vähän olen itsekin ottanut ylimääräistä koulua; otin valinnaiskurssin jossa opettelemme kädentaitoja konditorian puolella =) Omat valinnaiskurssini menevät kokonaan lukion puolella, mutta nyt kun iski lukioton jakso niin miksipä ei? Todella hyödyllinen kurssi ollut tähän mennessä ainakin =) Kurssi on 2. ja 3. vuoden opiskelijoille mutta saimme silti luvan osallistua kurssille. Opettaja on valinnut työmme taitojemme mukaan :D Hassua kuinka yksinkertaisetkin asiat tuntuvat koulussa vaikeilta, mutta kotona ne ovat helppoja kuin heinänteko :o

Mutta asiaan !Olen kokeillut paljon uusia juttuja niistä voisin ensimmäisenä esitellä ihka ensimmäisen banoffeeni ! Mmmm.. täytyy kyllä itsekin myöntää että tuhti herkkuhan se on. Ei montaa palasta jaksanut syödä. Kondensoitua maitoa löysin citymarketista ihan yllättäen =) nuo keksireunat ovat epäsiistit >:( Oi milloin opinkaan saamaan kokonaan siistiä jälkeä?

Kondensoidusta maidosta keitetty "toffee" oli kyllä niin hyvää ja helppoa että pakko alkaa testailla sitä täykkäreittenkin välissä =) Tein tortun suoraan Ullan ohjeella Lempileivonnaiset - kirjasta =) Ohje löytyy myös Ullan blogista !